Balance 85

Balance 85 a Hevesthermtől

A terméket kiváló ár-érték arány jellemzi. A hatkamrás tokprofilból készült modern nyílászáró hőszigetelése garantálja a beruházás gyors megtérülését, és felhasználója minél előbb élvezheti a modern nyílászáró nyújtotta előnyöket.

Általános termékjellemzők:

  • 85 mm-es 6 kamrás tokkal és szárnnyal
  • 48 mm-es 3 rétegű üveggel is rendelhető
  • Maco osztrák alap biztonsági vasalat, hibásműködtetés-gátlóval, résszellőző funkcióval
  • Horganyzott idomacél merevítés
  • Környezetbarát gyártástechnológia
  • Kettős gumitömítés szürke, színeseknél fekete színben
  • CoolColor® fóliák a nyílászárók színezéséhez, széles szín és mintázat választék

Kertvárosi otthonok ideális nyílászárója akár fehér, akár színes kivitelben gondolkodik. Kiemelkedő paramétereivel, robusztus méretével , az akár 48 mm-es , 0,5 W/m2k üvegvastagság befogadására is képes, ezáltal kategóriájában a legjobb hőszigetelő képesség elérését teszi lehetővé.

A Hevestherm 85 Balance műanyag nyílászárók a 85 mm-es profilvastagságnak köszönhetően nagy a tömege, ezért erőt és magabiztosságot sugároz, mindemellett vonalvezetése letisztult, így elegáns stílust kölcsönöz. A mai modern ablakokkal szembeni elvárásoknak megfelel, a keskeny profil kialakításának köszönhetően nagy üvegfelületeket biztosít számukra

Aluplast Ideal 8000 ablak profilrendszer teljes körű termékspalettát biztosít a nyílászárógyártásban, így többek között az ablakoktól az erkélyajtókon át egészen a bejárati ajtókig felhasználhatóak. A komplex rendszer biztosítja számunkra az egységes megjelenést, ezáltal szinte minden épület típushoz kiválóan alkalmazható.
Hevestherm Balance 85 6 kamrás ablakok kiváló hőszigetelési tulajdonságának köszönhetően az új építésű lakások közkedvelt nyílászárója. A háromrétegű üvegezéssel elérhető kiváló hőszigetelési mutatók teszik alkalmassá az alacsony energiafelhasználású lakások felhasználásához.